Бургас засия в светлини, отличници запалиха елхата (видео)

22:27, 06 дек 16 25 428 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Бургас се окъпа в разноцветна светлина. Тази вечер бяха запалени хилядите лампички на елхата и коледната украса в центъра на града. Кулминацията на днешния Никулден – празник на Бургас, сътвориха кметът Димитър Николов и отличници от елитните местни гимназии. Те заедно отброиха от 10 до 1 и натиснаха голям бутон, който включи светлините и даде начало на красивата празнична заря.

Всичко това се случи на площад „Тройката“, където се състоя традиционният Никулденски концерт. Водещи бяха бургаският любимец Рафи Бохосян и актьорът Филип Аврамов-Фицата. Те приповдигнаха настроението на многобройната публика с шеги и закачки, показаха и певчески талант.

На сцената се изявиха множество танцьори и изпълнители - Хор "Фортисимо" с диригент Милена Добрева, оркестърът на диригента Левон Манукян, група "FOUR&Friends", ансъмбъл "Странджа", дует "Бургас", Клуб по спортни танци "Бургас 75", Мария Цветкова, Шмилена Султанова, Людмила Михайлова, Георги Султанов, Йордан Христов.

Какво пожела на своите съграждани кметът Димитър Николов и красотата на обления в светлини Бургас вижте в следващото видео. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама