Известни шеф готвачи ще творят кулинарни шедьоври в Бургас

07:32, 04 дек 16 / Любопитно 25 365 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Победителката от Masterchef - бургазлийката Севда Димитрова, заедно с друга звезда от последното издание на популярния ТВ формат - Елизабет Николова, са професионалните готвачи, които ще ни зарадват със специална демонстрация на рибно меню в навечерието на Никулден.

Известните шеф готвачи ще творят кулинарни шедьоври в специално пригодена шатра, оборудвана с професионална мобилна кухня, на площад "Кирил и Методий".  Това ще се случи днес от 11:00 до 15:00 часа.

Всички присъстващи ще имат възможността да се запознаят с интересни и полезни рецепти, да получат професионални съвети от доказани професионалисти и възможност да опитат от приготвените пред очите им вкусотии.

Севда Димитрова е на 40 години. Завършила е висшето си образование със специалност "Детска педагогика" в ПУ "Паисий Хилендарски". Дванадесет години живее в чужбина, пътувайки много. "Мастършеф" й дава възможност да преоткрие кулинарния свят още веднъж и да превърне готварството от хоби в професия.

Елизабет Николова е на 24 години. Преди 3 години се е върнала да живее в България. Преди това е била 12 години в Италия, където все още пребивават нейните родители. В момента следва "Икономика"и се грижи за дъщеричката си, която е на 1 година и 6 месеца.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама