Бургазлии ще ловят шарани пред мола в „Изгрев“

18:35, 03 дек 16 / Любопитно 25 560 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Бургазлии ще ловят живи шарани с голи ръце на Никулден. Това ще се случи пред мола в комплекс „Изгрев“, като официалният старт на риболова ще бъде даден в 12.00 часа и ще продължи до 17.00 часа на 6 декември.

Интересната инициатива е под наслов „Хвани шаран, лапни шаран” и се подготвя за шеста поредна година от местно радио.

„Всяка година събитието събира на едно място много ентусиасти. Хвърчат шарани, мокрят се фланелки, демонстрират се плувни умения, празнуваме заедно!”, коментират организаторите.

В специално подготвения басейна ще има 50 шарана. Всеки желаещ ще може да осигури своята никулденска вечеря само за 30 секунди.

Нови игри и персонажи ще споходят „Хвани шаран, лапни шаран” тази година. Асистентка ще влезе в ролята на „Скумрия на късмета” и ще предоставя допълнителни възможности в помощ на ловките рибари. На 15-ата секунда, от времето за хващане на шарана, тя ще дава възможност да го уловите с кепче и тарикатски да излезете сух от ситуацията, да получите още 15 секунди, тоест двойно време, за да хванете култовата риба или да продължите без бонуси и само вие да сте отговорен за улова, който ще отнесете вкъщи.

Всички участвали в „Хвани шаран, лапни шаран” ще имат възможност да спечелят много награди, осигурени от спонсорите на събитието. За най-големите фенове на шопинга са предвидили 10 термо чаши, 10 чадъра и 10 тениски. Ако имате късмет, може да получите oще: безплатен езиков курс, ваучер на стойност 50 лв. от магазин за осветителни тела, 2 паламуда, шалчета от магазин за компютърни и видео игри и още много награди.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама