Сценичните партньорки на Андреа Бочели ще пеят в Бургас

11:58, 05 ное 16 / Култура 25 275 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Най-известните филмови, оперни и поп мелодии ще прозвучат в бургаската опера на 18-ти ноември от 19:00 ч., в изпълнение на  световноизвестния квартет Incanto. В него участват красивите италианки Росела Руини, Лаура Челлети, Франческа Романа и Клаудия Котичелли. На любителите на класическата музика те са известни и с името на старата си група - Div4s, с която не веднъж са излизали на една сцена с големия Андреа Бочели.

В новия си проект Incanto талантливите сопрани предлагат  богат репертоар с вечните мелодии  от италианската оперна и филмова класика, както и от поп музиката. Концертът им в Бургас е част от турнето им в общо 8 български града, в които си партнират с магнетичния Орлин Горанов. На бургаска сцена ще им акомпанира оркестърът на Бургаската опера, а изпълненията ще са наслада за сетивата.

Четирите италианки започват да пеят заедно в края на 2010 г. като членове на ансамбъл Div4аs до май 2013. Изнасяли са концерти по целия свят. Заедно с Андреа Бочели те са извисявали гласове в Лондон, Манчестър, Бирмингам, Ливърпул, Белфаст, Дъблин, Палма де Майорка, Армения, Бразилия, Дубай, Абу Даби. През май 2013 г. се ражда новият им проект – Incanto.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама