БСП-Бургас атакува президентския вот

16:02, 03 ное 16 / Политика 25 389 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Червен балон с името на кандидата за президент ген. Румен Радев полетя над града. Малък самолет разпръсна брошури в подкрепа на кандидатпрезидентската двойка Радев-Йотова в кв. Сарафово, над центъра на Бургас и в к-с "Меден рудник". Така социалистите закриха кампанията в областта.

Пред сградата на общината социалистите изпратиха в небето червения балон с аплодисменти. Тук бяха лидерите на местното ръководство на БСП, активисти от младежката организация, общински настоящи и бивши съветници на партията.

"Аз лично съм удовлетворен от тази кампания. Надявам се на изключително добър резултат в неделя. След това още един път ще настъпим педалите от понеделник до петък и се надявам да се видим на 13-ти вечерта като победители", каза пред медии лидерът на бургаските социалисти Николай Тишев. Той посочи, че през тази кампания зарядът сред социалистите е много по-висок.

Тишев изказа надежда за двойно по-висок резултат на тези избори в сравнение с последните президентски в областта за кандидатите ген. Румен Радев и Илияна Йотова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама