Живко Табаков: Закриваме изборната кампания в Бургас с нагласата, че дясното ще е от по-силната страна

11:45, 03 ное 16 / Политика 25 322 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Нагласите на хората са много противоречиви и въпреки това ние смятаме, че дясното в България този път ще е от по-силната страна. Надявам се на 13 ноември в България да имаме дясно избран президент и правим всичко възможно той да се казва Трайчо Трайков“ – това заяви Живко Табаков, общински председател на ПП „Движение България на гражданите“ в Бургас, по време на символичното закриване на кандидатпрезидентската кампания на РБ в морския град. Шатрата на Реформаторите на ул. „Богориди“ ще продължи да работи до утре включително.

Табаков сподели впечатленията си за нагласите на жителите в малките населени места край Бургас, които той обиколи по време на кампанията. Според него хората трудно правят разлика между десен и ляв кандидат – те или му симпатизират през телевизора, или си харесват този, който е стигнал до тях. Дори и в момента на гласуването те няма да правят разлика според политическата ориентация на кандидата. По-скоро хората ще заложат на този, чиито идеи са представени очи в очи с тях. Затова Табаков и колегите му имат усещането, че кандидатпрезидентската двойка на РБ ще получи много силна подкрепа в малките населени места, защото са били едни от малкото хора, които са стигнали до много широк кръг гласоподаватели както в бургаските селища и квартали, така и в другите общини от областта.

Думите на Табаков бяха потвърдени и от областния координатор на ДБГ Стоян Грозев. Той похвали структурите на партията по общините в Бургаска област за активното участие в тази кампания, които са работили с голямо желание и хъс, и поради това очаква силни резултати за Трайчо Трайков и ген. Съби Събев на вота в неделя.

Живко Табаков призова да не се забравя и референдумът в неделя. Защото това е едно от най-демократичните права на всеки един гражданин и референдумът не бива да бъде омаловажаван.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама