Трима министри обикалят днес из Бургас

07:33, 31 окт 16 / Политика 25 349 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Трима министри от българското правителство днес ще са на посещение в Бургас – Ивелина Василева на околната среда и водите, Лиляна Павлова на регионалното развитие и благоустройството и Ивайло Московски на транспорта, информационните технологии и съобщенията. Те ще участват в отбелязването на Международния ден на Черно море - 31 октомври.

Тримата ще се включат в среща на високо ниво и международна конференция, с която ще се отбележи 20-та годишнина от подписването на Стратегическия план за действие за Черно море. Събитието, организирано от МОСВ, съвместно с Община Бургас и Басейнова дирекция „Черноморски район“, ще се проведе в Експозиционен център „Флора” от 09.30 ч. Във форума ще участват и представители на другите страните по Конвенцията за опазване на Черно море от замърсяване – Грузия, Румъния, Руската федерация, Турция и Украйна.

В 11.00 ч. транспортният министър Ивайло Московски ще направи инспекция на проекта за вертикална планировка в Морска гара Бургас. Той ще разгледа и двете изложби, подредени в залите на Морската гара, посветени на Деня на Черно море.

По-късно, от 12.00 часа, министър Павлова ще присъства на откриването на обновения със средства от Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради блок № 7 в ж.к. „Изгрев“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама