Меглена Кунева: ДБГ има нужда от силни структури и лидери като Живко Табаков

09:34, 30 окт 16 / Политика 25 466 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Това, което прави една партия наистина партия, са нейните силни структури. Един от примерите в това отношение е бургаската структура и нейният лидер Живко Табаков. Колегите успяха да вдигнат организацията на крака за много кратък период от време, нещо повече - показаха, че ДБГ я е грижа за всички хора. И на национално, и на местно ниво се доказваме през работа, защото тя ти дава възможност да личиш“. Това каза на среща с актива на ДБГ в Бургас лидерът на партията Меглена Кунева.

Тя заяви, че ДБГ стои твърдо зад кандидатурата на Трайчо Трайков и ген. Съби Събев и ще продължи усилията си за успешното им представяне на предстоящите избори. ДБГ е последователно в тази подкрепа, допълни още Меглена Кунева.

Общинският председател на „Движение България на гражданите“ Живко Табаков увери, че организацията подкрепя истинската европейска и демократична кандидатпрезидентска двойка Трайчо Трайков и генерал Съби Събев и е в пълна мобилизация за постигане на балотаж.

Все по-ясно личи, че ДБГ е незаобиколим фактор. Ние правим всичко възможно, за да инвестираме резултата си от местните избори в кандидатурата на Трайчо Трайков, защото вярваме, че той има всички качества да бъде достоен президент на България. Това е максималното, което можем да направим в тази ситуация, и искам да благодаря на колегите от ДБГ, че работят концентрирано за успеха на Реформаторския блок, подчерта Табаков.

В края на срещата председателят на „Движение България на гражданите” Меглена Кунева получи картичка със стихотворение от дъщерята на областния координатор на ДБГ Стоян Грозев. Шестокласничката Натали успя да трогне лидера на партията с оригинално образователно послание.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама