Бургазлия заредил гориво гратис в Слънчев бряг, сменяйки номерата на колата си

12:04, 28 окт 16 25 344 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Тарикат от Бургас е заредил гориво в Слънчев бряг, без да си плати. И за да се прикрие, сменил регистрационните номера на колата си, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Сигнал за измамата е подаден вчера в Районно управление – Несебър от 60-годишната касиерка на бензиностанция ОМV в курортния комплекс. Тя съобщила, че на 24 септември тази година, за времето от 18.40 ч. до 18.45 ч., водачът на лек автомобил „Алфа Ромео 156” с чуждестранна регистрация заредил гориво за сумата от 266.19 лв. (както в резервоара на колата, така и в туби) и напуснал бензиностанцията, без да плати.

Полицаите провели бързо издирване и разкрили извършителя на деянието – това е криминално проявеният 45-годишен бургазлия Й. И. При разследването станало ясно, че той спрял „Алфа Ромео”-то в близост до бензиностанцията, монтирал чужди регистрационни табели, заредил гориво, след което си тръгнал. След като подминал бензиностанцията, отново спрял, свалил чуждите регистрационни табели и продължил движението си с действителните номера на автомобила, които били със сливенска регистрация.

Работата по случая продължава.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама