Изявени български и чуждестранни архитекти изнасят безплатни лекции в Бургас

10:14, 28 окт 16 25 361 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Изявени български и чуждестранни архитекти ще изнасят публични, безплатни и отворени лекции в Бургас, съобщиха от КАБ – Дружество Бургас. Това е една нова и непрактикувана до момента инициатива.  Събитието ще се подвизава на всеки няколко месеца, в петъците или съботите привечер и ще върви под надслов – Бургаски архитектурни вечери.

Програмата ще включва презентация от съответния гост, неформална дискусия и коктейл, веднага след лекцията. Първите гости в тази поредица са повече от впечатляващи - арх. Пламен Братков и арх. Росица Браткова от АЕДЕС Студио.

Ангажирана е голямата зала във Флората. Ще е изключително интересно и неформално - приглушена светлина и хубави проекти, последвани от чаша вино или друг огнен екстракт. Може да присъства всеки, който има желание, както и да доведе колеги и свои познати, имащи интерес към съвременната архитектура.

Добре дошли са ландшафтните архитекти и урбанисти.Това не е събрание и няма кворум, който закъснее, просто ще пропусне потенциално интересни проекти и дискусии.

Първата среща ще се състои днес във Флората от 18:00 ч.

Ето и останалата част от програмата:

18:05-18:10 ч. Встъпителни думи и представяне на АЕДЕС Студио

18:10-19:40 ч. АЕДЕС Студио - "В търсене на Идентичност в Периферията" -

Проекти и Мисли

19:40-20:00 ч. Коментари, въпроси и заключителни думи

20:00-22:00 ч. Почерпка и Дискусия

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама