Общинският председател на ДБГ откри предизборната шатра на РБ в Бургас

13:46, 27 окт 16 / Политика 25 441 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Общинският председател на ПП „Движение България на гражданите“ в Бургас Живко Табаков откри шатрата на Реформаторския блок в града в подкрепа на кандидатпрезидентската двойка Трайчо Трайков и ген. Съби Събев. Тя се намира в началото на ул. „Богориди“ и ще работи до края на предизборната кампания в часовете между 10,00 и 19,00. Чрез нея гражданите могат както да се запознаят с програмата на Трайчо Трайков, така и ще имат възможността да поговорят с представители на РБ. На откриването присъства и областният координатор на ДБГ Стоян Грозев.

„В момента обикалям из цялата Бургаска област. Интересът е много голям. Хората наистина не знаят за кого да гласуват. Стремим се да докоснем всеки един човек, това, което не могат да направят кандидатската двойка на РБ, защото не могат да обиколят навсякъде. Вместо тях ние се опитваме да запознаем хората с тяхната програма и го правим активно. Усещаме подкрепата на хората и се борим да имаме двама десни кандидати на балотаж“, заяви Живко Табаков. Той подчерта, че борбата е за по-добър резултат от парламентарните избори.

Реформаторският блок има 297 членове в Секционните избирателни комисии в Бургаско. В други 40 секции ще Блокът ще има застъпници. Обучението им тепърва предстои.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама