БСП - Бургас откри „гореща точка“ в подкрепа на ген. Радев и Илияна Йотова

15:31, 26 окт 16 / Политика 25 468 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Днес социалистите откриха своята предизборна шатра, където гражданите могат да се запознаят с посланията на кандидат президентската двойка на БСП ген. Румен Радев и Илияна Йотова. Като най-важна цел от БСП си поставят да се подготвят за изборния ден, така че да не допусни манипулиране на вота от управляващата партия.

„В много от срещите хората изразяват безпокойство, че независимо от вота, когато бъдат преброени гласовете те ще излязат в полза на управляващите. Поставили сме си задача да не допуснем това да се случи, като през 2013 г. ще направим обучение на членовете на комисиите и застъпници. По време на местните избори имаше огромен проблем с изсъхнали тонери, липса на хартия, за да могат да се разпечатат извлеченията на протоколите. Председателите на СИК, които бяха от ГЕРБ, отказаха да дадат извлечение от протоколите . Около 300 комисии бяха тогава, около 100 застъпника се върнаха без извлечения”, заяви местният лидер на БСП Николай Тишев.

Той допълни, че шатрата на БСП ще остане в центъра на Бургас до 13 ноември, защото от партията са сигурни, че ген. Румен Радев ще отиде на балотаж и шансовете му да получи по-висок резултат от кандидатът на ГЕРБ Цецка Цачева са реални.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама