Представят „Догодина по същото време” за първи път в Бургас

18:00, 25 окт 16 / Култура 25 352 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Постановката „Догодина по същото време” ще бъде представена в Бургас за първи път. Премиерата ще се състои утре от 19:00 часа в Дома на нефтохимика. Билети може да се купят от касата на НХК.

Христо Шопов ще вземе участие в „Догодина по същото време”. След 15 години отсъствие от театралната сцена, той се завърна триумфално с национално турне. Привлечен от драматургията и желанието си да изживее радостта от личния контакт с публиката, за първи път през 2016 г. той реши да зарадва  не само  почитателите си на софийска сцена, но и в страната.

Пиесата, създадена от Бърнард Слейд, има редица награди и над 1400 представления на Бродуей. Сега предизвикателството да се превъплътят в образите на Джордж и Дорис приемат Христо Шопов и Лилия Маравиля - актьори  със забележителен талант и респектираща кариера. Със своето майсторство, те завладяват  почитателите на театралното изкуство и ги увличат в едно страстно приключение из необятните лабиринти на човешката душа.    

„Догодина по същото време” е точката на пресичане на две търсещи се и отдадени една на друга души, извън параметрите на времето, социалния статус и битийните условности. История за една изневяра,превърнала случайността в съзнателен избор и повод за преоткриване - година след година. Вдъхновяваща изповед, изпълнена със забавни ситуации, обрати, изпитания и възторжен триумф на любовта, като неизменно присъствие в житейските сезони.

Извън театралната сцена, голямата любов на Христо Шопов си остава киното. Носител е на редица наши и международни награди, като за ролята си на Пилат Понтийски във филма на Мел Гибсън „Страстите Христови” получава наградата за най-добър актьор от Филмовия Фестивал в Иркутск през 2004 г. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама