Живко Табаков открива приемни в редица населени места в Бургаско

11:50, 19 окт 16 / Политика 25 384 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Лидерът на ПП „Движение България на гражданите“ – Бургас Живко Табаков ще открие приемни и ще проведе срещи в 25 населени места на територията на общината и областта. Срещите ще се състоят в периода от 20 до 31 октомври.

По време на обиколките общинският председател на ДБГ-Бургас и член на Националния съвет на партията ще запознае гражданите с предизборната платформа на кандидата за президент на РБ Трайчо Трайков. Гражданите ще имат възможност да задават въпроси на Живко Табаков и в качеството му на общински съветник.

„Предстоящите президентски избори ще бъдат тест както за общинските ни структури в областта, така и за целия РБ. Съзнавам, че няма как кандидатпрезидентската ни двойка да обиколи всички населени места в страната, за да се срещне очи в очи с хората. Затова структурите и тези, които носим отговорност за състоянието им, трябва да положим максимални усилия, за да гарантираме успешен резултат“, заяви Живко Табаков.

Табаков изрази надежда, че колегите от останалите партии в Реформаторския блок ще направят същото, защото тази кампания ще е по-трудна от всички досега. Той ги призова към активна работа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама