„Нефтохимик“ има шансове срещу „Лудогорец“ в Разград, смята Христо Янев

19:00, 01 окт 16 / Спорт 25 274 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Старши треньорът на „Нефтохимик“ Христо Янев е убеден, че отборът му има своите шансове срещу шампиона „Лудогорец“. Мачът от 9-ия кръг на Първа лига ще се играе в неделя от 20.00 часа в Разград.

„Трудно ще определим групата за двубоя, защото всички играчи се вложиха максимално през изминалата седмица. Работихме в насока да изчистим грешките от сблъсъка с „Локомотив“ (Пловдив) и се надявам да подобряваме играта си с всеки изминал мач“, заяви Янев на пресконференция преди футболната среща. Той допълни, че „Лудогорец“ има достатъчно дълга резервна скамейка и мачът в сряда в Шампионската лига няма да им попречи.

„С всеки изминал двубой те показват израстване, но всеки един отбор има шансове във всеки един мач. Срещу ПСЖ те показаха много качествен футбол, футбол на европейско ниво“, заяви Янев.

Старши треньорът призна, че „Нефтохимик“ е в сложна ситуация относно моментното си класиране. Предстоящата среща с най-добрия отбор в България обаче е възможност бургазлии да покажат на какво ниво са.

„В момента разполагаме с 29 човека, а трябва да е ясно, че така е невъзможно да се води нормален тренировъчен процес и едновременно да се обръща индивидуално внимание на всеки“, сподели още Христо Янев.

Междувременно стана ясно, че в паузата на първенството „Нефтохимик“ ще изиграе контрола с „Поморие“, като през следващата седмица ще станат известни мястото и часът на проверката.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама