Бойко Борисов: Утре решаваме за кандидат-президента

10:58, 01 окт 16 / Политика 25 367 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„На 2-ри ще събера актива - кметове, общински съветници, депутати, областни управители. Ще им кажа какво мисля и ще вземем решение“. Това коментира премиерът Бойко Борисов в град Черноморец в отговор на въпрос кой ще е кандидатът за президент на ГЕРБ. Той спази обещанието да оповестят името на техния човек, който ще се бори за държавен глава на републиката, утре в НДК.

Относно вчерашното изказване на шефа на предизборния щаб на партията Цветан Цветанов, който назова имената на четирима потенциални кандидати - Цецка Цачева, Йорданка Фандъкова, Томислав Дончев и Димитър Николов, премиерът шеговито заяви, че Цветанов, като го канели всеки ден медиите, се чудил какво да каже.

Борисов се пошегува и с придружаващия го бургаски кмет Димитър Николов, казвайки, че го е довел в Черноморец да режи лентата на новото пристанище, за да го обучава за президент.

Премиерът посочи още, че със събраните допълнително средства от борбата с контрабандата правителството е успяло да разплати задължения за централи и реактори в размер на 2,5 млрд. лв., които по никакъв начин не са допринесли за живота на хората. „Смятайте какво би могло да е направено в България, ако този капитал не беше изнесен“, коментира министър-председателят. Той допълни, че са разплатени и 3,7 млн. лв. за КТБ.

"Непрекъснато трябва да се обновява инфраструктурата, а не да се дават пари за мегаломански проекти, които никога няма да станат", допълни Борисов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама