Как да преборим рака с природни средства показват във Флората

16:20, 28 сеп 16 25 360 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Лекция на тема „Как да преборим рака с природни средства“ ще се проведе във Флората по време на Фестивала на културата и здравето, който ще се състои на 30 септември и 1-ви октомври.

За осъществяването на този проект са подбрани и поканени едни от най-квалифицираните специалисти по холистични терапии за здраве, приложна психология, модерни и древни учения за тялото и духа. Всеки от присъстващите ще има възможността да чуе лекции както за подобряване на здравословното си състояние, така и за личностното развитие и да се докосне до произведенията на някой от лекторите.

Събитието ще има няколко насоки. Една от тях е „Себепознание - Дух, Душа и Тяло, Алтернативни методи на лечение“.

На 1 октомври от 14:30 часа във Флората ще бъде изнесена лекция на тема „Природни методи в борбата с рака“. На присъстващите ще бъде поднесена информация за отличните резултати, които са постигнати при онкоболни пациенти, както и ще бъдат представени примери от практиката.

Като гости ще присъстват двама пациенти, на които натуралната терапия е помогнала да се преборят с рака. Посетителите ще могат да разговарят с тях и да им задават въпроси.

Поканени на лекцията са всички онкоболни пациенти от Бургас и околността, техните близки и приятели, както и всички, които се интересуват от природната медицина. Входът е свободен.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама