Дават 20 млн. лв. за ремонт на улици в жк „Славейков“, бургаски квартали и села

13:14, 25 сеп 16 25 333 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Бургас дава 20 млн. лв. за ремонт и поддържане на улиците, намиращи се на територията на Центъра за административни услуги „Освобождение“. Тук попадат жк „Славейков“, кварталите Лозово, Ветрен, Банево, вилна зона „Минерални бани”, селата Миролюбово, Равнец и Изворище.

Строително-монтажните работи се отнасят и за участъците от Републиканската пътна мрежа, попадащи в регулацията на ЦАУ „Освобождение” – бул. „Стефан Стамболов” в участъка от кръговото кръстовище пред х-л „Мираж” до кръговото кръстовище с ул. „Транспортна” (включително) – двете улични платна, прилежащите им тротоари и разделителната ивица; Северната промишлена зона; пътят „Бургас - Долно Езерово - Братово“ - от кръстовище „Трапезица“ до разклона за кв. Лозово; пътят „София-Бургас“ в участъка от началото на кв. Ветрен до кръговото кръстовище с път І-9; път І-9 „Варна – Бургас – Малко Търново“ в участъка от кръстовище „Трапезица“ до кръстовището на ул. „Спортна”, включително пътните връзки на надлез „Владимир Павлов“.

Поръчката включва полагане на системни грижи за осигуряване на целогодишна нормална експлоатация на пътя или улицата, както и дейности, които имат за цел да осигурят тяхното техническо състояние. В предмета на поръчката не са включени дейности по ремонт и поддържане на пътните знаци, пътната маркировка, светофарните уредби и др. пътни принадлежности.

Кандидатите за изпълнители могат да подават своите оферти в срок до 24 октомври тази година.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама