Предизвикват бургаските ученици да напишат пожелание за своя любим учител

10:07, 19 сеп 16 25 450 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Дни след старта на учебната година Младежки културен център - Бургас предизвиква всички малки и големи ученици на територията на общината да напишат пожелание за своя любим учител. Инициативата е посветена на Международния ден на учителя, който се отбелязва всяка година на 5 октомври.

Всеки има право да изпрати едно пожелание, написано на "Word", друг текстов редактор или написано на ръка четливо, може да бъде оцветено или украсено чрез различните видове приложни изкуства, може да бъде под формата на колаж, картичка или друго изразно средство, избрано от участника.

Произведенията могат да се изпращат до 7-ми октомври 2016 г. включително на имейл: [email protected]. Ако в творбите са използвани приложни изкуства - те ще се събират в Младежки културен център, ул. "Гладстон" № 39, ет. 2, стая № 23.

Всички творби ще бъдат прочетени внимателно от компетентно жури и публикувани в сайта на Младежки културен център - Бургас - www.mladite.eu.

Имената на победителите ще бъдат избрани в рамките на 2-та почивни дни след края на Предизвикателството и оповестени на 10 октомври в сайта http://mladite.eu/ и фейсбук страницата на центъра.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама