Нападнаха за селфита Данчо Йовчев и сие в Морската градина

13:24, 28 авг 16 / Спорт 25 335 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Звездата на българската спортна гимнастика Йордан Йовчев бе буквално връхлетян от желаещи да се снимат с него в Морската градина на Бургас, видя рeпортер на Topnovini.bg. Подобна участ сполетя и Тереза Маринова, Тити Папазов, Евгени Иванов-Пушката и други звезди на българския спорт, които днес се събраха на едно място пред Пантеона. Поводът е провеждащата се там инициатива за балансирано хранене и активен начин на живот "Живей активно".

Младежи и девойки, семейства с деца, баби и дядови с внуци се наредиха отрано на площада пред социалистическия монумент, „въоръжени“ със смартфони и фотоапарати, в изчакване на появата на звездите. Първи пристигнаха Тереза Маринова и Тити Папазов, водейки велошествие от Моста. Малко след тях дойдоха Йордан Йовчев и Евгени Иванов-Пушката, които бяха начело на пешеходен поход, тръгнал от Морското казино. Появи се и група на ролеристите и скейтбордистите, потеглила от Графичната база до северния плаж с водач Ангел Ковачев.

Още щом видяха звездите, към тях се втурнаха желаещи да увековечат срещата на живо с любимците си. Данчо Йовчев не можеше да измине и метър, без някой да го хване за снимка. „Фотосесията“ приключи едва когато водещият Део призова спортистите на сцената. Освен споменатите там се качиха и още много изявени шампиони – Радостин Кишишев, Петко Маринов, волейболистът Мартин Пенев, европейският вицешампион по канадска борба Димитър Щерев, европейският шампион по бокс за юноши Иван Атанасов и други.

„Живей активно“ продължава през целия ден с различни спортни игри, художествена гимнастика, турнири по футбол и волейбол, музика и танци. Кулминацията е в 18,00 часа, когато на сцената пред Пантеона ще пеят Сантра, Дивна, Играта, Лео, Павел и Венци Венц.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама