Тереза Маринова, Йордан Йовчев и още куп звезди се събират на Пантеона

08:26, 28 авг 16 / Спорт 25 308 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Тереза Маринова, Йордан Йовчев, Тити Папазов, Евгени Иванов-Пушката и местните асове от миналото, както и настоящи изявени шампиони и медалисти от големи първенства се събират днес в Бургас. Поводът е второто издание на инициативата за балансирано хранене и активен начин на живот "Живей активно".

Началото е от 10:00 часа от 3 начални точки - велопоходът ще стартира от Моста, почитателите на ролерите и скейтборда ще тръгнат от Графична база, а от Морското казино ще потегли пешеходен поход.

Официалното откриване е от 10:30 часа на Пантеона, с участието на цялата плеяда от спортни звезди. Освен горепосочените в списъка личат имената още и на легендарните футболисти Златко Янков и Радостин Кишишев, световните и европейски шампиони по борба Стефан Иванов и Дончо Жеков, баскетболния спец Петко Маринов, гребецът световен шампион и заслужил треньор Димитър Янакиев, волейболистът Мартин Пенев - носител на купата на България и вицешампион с "Нефтохимик 2010" за тази година, европейският шампион по бокс за юноши от 2016 година Иван Атанасов, европейският вицешампион по канадска борба също от тази година Димитър Щерев и други.

Организаторите са предвидили много приятни изненади както за активните участници, така и за зрителите на "Живей активно".

С изпращането на активния ден в Бургас ще се заемат музикалните звезди Сантра, Дивна, Део, Лео, Играта и Венци Венц. Техните музикални изпълнения ще започнат от 18:00 часа на сцената пред Пантеона.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама