Разпродават жилищен комплекс в Ахелой за дългове към фирми и банка

20:20, 29 юли 16 25 2514 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Жилищен комплекс „Фамагуста Антония 2“ в Ахелой се разпродава. Частният съдебен изпълнител Илко Бакалов е обявил за публична продажба 30 двустайни и тристайни апартаменти от комплекса, показа проверка на Topnovini.bg. Началната цена на най-евтините е 56 417 лв., а търгът за най-високо оценените започва от 103 440 лв.

Причина за продажбите са дългове на собственика на комплекса – бургаската строителна фирма „Билдинг Сити“. Върху недвижимия имот има възбрани в полза на ЕТ-Георги Калчев, „Крупал“ ЕООД, от частния съдебен изпълнител Делян Николов и от държавния му колега Мая Синкова, както и ипотека в полза на „Юробанк България“.

Срокът на търга е от 9 август до 9 септември тази година в Районен съд Поморие. Отварянето на офертите и обявяването на купувач, ако има такъв, ще се състои на 12 септември.

„Фамагуста Антония“ е затворен тип комплекс, разположен на около 900 м от брега на град Ахелой, на 4 км от Слънчев бряг, на 1 км от голф-полето край Каблешково, на 13 км от столицата на балнеологията и калолечението Поморие. Комплексът разполага с футболно игрище, кино, руска и турска баня, тенис кортове.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама