Спортната слава на „шейховете” грейна във витрина

18:27, 26 юли 16 / Спорт 25 392 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Отличията на „Нефтохимик” вече красят коридора на спортен център „Изгрев”. Купи от шампионати, национални и международни турнири блеснаха в специално изработена за целта витрина. Те ще радват всеки посетител и ще мотивират младите футболисти на клуба да постигат още по-големи успехи.

Между многобройните отличия на отбора се откроява огромната купа за първо място в Професионална футболна лига 1995-1996 г.

Витрината се оказа тясна да събере всички трофеи на Детско-юношеската школа през годините. Впечатление сред тях правят три Купи на БФС от 2007 г. за три отбора, в различни възрасти (юноши младша, юноши старша възраст и деца, родени през 1993 .), което е прецедент за страната. Начело на „зелената“ школа тогава е сегашният изпълнителен директор на клуба Пламен Михов.

Едни от най-старите отличия във витрината са купата за първо място от първенството на Елитната юношеска група от 1995-1996 г., както и Купа България на юноши младша възраст от 1992 г.

Своеобразната изложба на успехите на „шейховете” ще се помещава в спортен център „Изгрев“ целогодишно и ще бъде достъпна за всеки желаещ да я разгледа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама