"Шейховете" прегазиха "Марица" в Бургас

22:37, 23 юли 16 / Спорт 25 392 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Нефтохимик" постигна най-изразителната си победа в лятната си подготовка, след като се наложи с 6:0 над "Марица" Пловдив. Преди началото на срещата бяха представени играчите, които през следващия сезон ще защитават цветовете на бургазлии. Цели 19 нови играчи пристигнаха в бургаския тим през последния месец, като сред тях има и четирима чужденци.

Срещата се игра в три полувремена по 30 минути и започна с натиск на домакините, но през първия половин час до гол не се стигна. Резултата откри Костадин Хазуров, който бе точен в 51-та минута. Само три минути по-късно друг бивш играч на ЦСКА Александър Александров беше точен, след като навърза цялата защита на "Марица" и с много силен удар с левия крак, прати топката в долния ляв ъгъл. Резултатът стана класически в 61-та минута, когато хърватинът Марио Рашич с глава отбеляза от близко. Отново Александров в 70-та беше точен за 4-0. Само 120 секунди след това Живко Петков покачи на 5-0, а крайния резултат оформи Емануил Манев с фамозен гол от около 20 метра.

Нефтохимик открива първенството на 29 юли, петък, когато „шейховете“ излизат срещу друг новак в групата - "Локомотив" ГО.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама