Бургаска фондация и модна агенция подкрепят деца в неравностойно положение

21:49, 01 юли 16 25 601 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Модна агенция „Визаж“, съвместно с благотворителна фондация „Помощ навреме“, организираха коктейл в петзвезден бургаски хотел на брега на морето.

„Помощ навреме“ е нова благотворителна фондация в град Бургас, основана от четирима млади бургазлии. Тяхната мисия е да помагат на младежи за успешното им адаптиране в прехода от училищна и университетска среда към житейска и професионална действителност, да променят живота на деца, лишени от родителска грижа.

Младите хора от фондацията реализират целите си чрез насърчаване професионалното и личностно развитие на децата, с организиране и участие във вътрешни и Европейски програми, обучителни и професионални курсове, мотивационни семинарии, благотворителни събития, свързани с набавяне на средства за подпомагане.

Модна агенция “Визаж” още от основаването си свързва своята дейност с благотворителността. През годините агенцията е подкрепяла и се е включвала в редица благотворителни акции, предимно насочени към децата в неравностойно положение. Каузата, около която сега се обединяват фондацията и модната агенция, е цялостното обновяване на Социално Учебно – Образователен Център, село Бата.

Голям интерес за гостите предизвика и съпричастността на организаторите към малкия бургаски математик – талантливият Виктор Шаовчев, който, благодарение на събитието, предстои да пътува до Сингапур. Там се очаква да получи своя пореден златен медал по математика.

Гостите на приема се насладиха на развлекателна програма, която включваше музикални и танцови изпълнения, ревю с модели от бургаския клон на „Визаж“, няколко търга с предмети на изкуството и участие на илюзиониста Валери Иванов-Жокера. Водещ на събитието беше президентът на „Визаж“ - Евгения Калканджиева.

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама