Бургаско момиче се класира на второ място на международен конкурс за деца

10:24, 01 юли 16 / Любопитно 25 283 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Бургазлийката Андония Димитрова  се класира втора на международния конкурс Little Miss and Mr Planet 2016, който се проведе тази седмица в Созопол, съобщиха организаторите. Събитието, чийто домакин бе България, събра на едно място деца от целия свят.  Малчуганите се изявиха  в два поредни дни, като първия бе за таланти, а на финалния представяха костюмите на бъдещето през техните очи, националните си носии и естествено официални тоалети.

Представителката на морския град се състезава с деца от  24 държави сред които Украйна, Южно Африканската Република, Нигерия,Бразилия, Албания, Армения и други.

През изминалата година Андония бе победител в националния конкурс Малка Мис България, а след това получи покана да представя страната ни на международната надпревара за деца Little Miss and Mr Planet 2016.

Госпожица Димитрова е на  9 години, възпитаничка е на СОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ град Бургас. През свободното си време се занимава професионално с балет. Като всяка малка дама на нейната възраст и тя мечтае да бъде принцеса, и това я кара да се чувства много щастлива от приза, който е получила и емоцията, която е изживяла, стъпвайки на голямата сцена на Little Miss and Mr Planet 2016. Андония умее да рисува добре и мечтае един ден да успешен дизайнер, като Коко Шанел.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама