Над 340 хил. лв. дават за основен ремонт на пътища в община Руен

07:20, 01 юли 16 25 611 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Основен ремонт на пътища в община Руен предстои да бъде направен. Това се разбира от поръчката, която местната администрация е публикувала, показа справка на Topnovini.bg. Прогнозната стойност е 341 663 лева без да се включва ДДС.

Предметът на обществената поръчка се състои в извършване на основен ремонт на общинска пътна мрежа в населените места чрез полагане на асфалтова настилка. Видът на ремонтните работи и технологията за тяхното извършване се определя в зависимост от вида на покритието, характера на повредата, интензивността на движението, наличните материали, машини, местни условия и др. Преди полагането на пластовете асфалтобетонова смес, осигуряваща равнинността и носимоспособността, е необходима подготовка на основата в участъците с повреди по настилката. Повредите са разрушения, деформации и др. Разрушенията се състоят от различни по вид пукнатини, дупки и кръпки.

Пътищата, които ще претърпят основен ремонт, са от с. Соколец до с. Каравельово, разклон Снягово - с. Снягово, от с. Дъскотна – Планиница, с. Дъскотна - с. Заимчево, разклон Разбойна - с. Разбойна и Сини рид – Рожден.

Кандидатите могат да подават оферти и заявления за участие до 28 юли тази година, като те ще бъдат отворени на следващия ден в сградата на Община Руен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама