Само болницата, в която акушерка преби бебе, прие Митьо Очите

20:52, 28 юни 16 25 425 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Димитър Желязков – Митьо Очите се намира в столичната болница „Софиямед“. Здравното заведение стана известно най-вече с побоя на акушерката Емилия Ковачева над новородено.  

Простреляният несебърски наркобос е настанен там, след като няколко софийски болници, сред които и Военно-медицинска академия, са отказали да го приемат, съобщи бТВ. От телевизията се позоваха на информация от роднините на Желязков.

След урологични усложнения през изминалата нощ Очите беше докаран в столицата, като първоначално е настанен в Националната онкологична болница. Патрулки и младежи с луксозни джипове са били паркирали в двора на лечебното заведение.

Официално обаче не беше съобщено, че несебърският бос е настанен в националната онкология до късния следобед, когато директорът на лечебното заведение д-р Валентин Ангелов призна, че е бил изненадан от новия пациент.

Оказало се, че близките на Желязков имали лична уговорка с началника на урологичното отделение без знанието на директора. Митьо Очите е транспортиран с частна линейка. Приет е по клинична пътека в 2 часа през нощта, макар че спешност в неговия случай няма, а и самата болница няма спешно отделение.

Така след 12 часа престой Очите е преместен и в момента се намира в частната „Софиямед“.

Припомняме, че Димитър Желязков беше прострелян при престрелка на 8 юни в заведението „4you“ в Слънчев бряг, неговият гард Александър Алексиев-Сашо Японеца беше убит, а още един - ранен. Днес в същото заведение са задържани 7 души от групата на Божидар Кузманов-Божо Кравата, а той заедно с още трима е обявен за издирване.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама