Училища Европа организира езикови занимания Ваканция Cambridge English (снимки)

08:38, 22 юни 16 25 1004 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Училища ЕВРОПА Сливен приключи успешно своята 23-та учебна година, но вратите на училището остават отворени и през месеците юни и юли за децата от нашия град.

За поредна година Училища  Европа организира езикови занимания Ваканция Cambridge English за деца от 1-ви до 4-ти клас и предучилищна възраст. Малчуганите ще прекарат едно незабравимо лято сред  динамични, развиващи логическото и креативно мислене игри и занимания. Акцентът в нашата лятна езикова занималня е поставен върху образователните игри – езикови игри с думи/букви, конструктивни и музикални игри, мултимедия, чрез които децата учат по-лесно чуждия език, докато играят. Децата са раделени по възраст и ниво, много важно условие за постигане на качество на знанията и създаване на мотивация при децата.

В помощ на родителите заниманията могат да продължат цял ден, като следобед децата работят по математика, български език, четат книги, а също така отделяме време и за рисуване, игри, състезания, разходки в парка и други забавления. Всеки ден за вашите деца ще бъде изпълнен с много емоции и преживявания сред приятели.

В Училища Европа за Вашите деца ще се грижи един сплотен и усмихнат екип от добри професионалисти.

Паралелно през лятото в училища ЕВРОПА Сливен се провеждат и познатите летни интензивни курсове за ученици и възрастни по английски и немски език.

Припомняме, че продължава записването на нови ученици за новата учебна година. Всички записани през юни ще получат много отстъпки, преференции и многа изненади.

Училища Европа Сливен – там където децата учат с желание, добрите резултати идват естествено, а всяка сбъдната мечта е начало на друга!

 

За повече информация и за записван:

Училища ЕВРОПА Сливен

Ул-„Мишо Тодоров“№7

Тел. 044 625 801

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама