Хотел „Сияна“ в Равда излиза отново на тезгяха за 469 400 лв.

07:31, 05 май 16 25 402 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Хотел „Сияна” в Равда е обявен отново за публична продан, показва справка на Topnovini.bg. Причината са дългове на собствениците Гинка и Груди Грудеви към „Алфа банка-клон България”. Имотът е бил ипотекиран в полза на банката като гаранция за изтеглен кредит, който явно не е погасен.

Публичният търг е обявен от частния съдебен изпълнител Ивелина Божилова. Началната цена, от която ще започне той, е пак 469 400 лева, каквато бе и предния път.

Кандидатите могат да депозират своите наддавателни предложения до 18 май тази година в канцеларията на Районния съд в Несебър. Отварянето на офертите ще се състои отново там на следващия ден.

Хотел „Сияна“ се намира в непосредствена близост до морската плажна ивица. Простира се върху площ от 717 кв.м. Комплексът предлага прекрасни условия за пълноценна почивка и развлечение благодарение на своя атрактивен интериор. Хотелската част разполага с два апартамента, 17 двойни/тройни стаи, в които има възможност за поставяне на допълнително легло. Всяка стая ползва самостоятелен вътрешен санитарен възел и баня.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама