Първият круизен кораб за годината акостира на бургаската Морска гара на Гергьовден

16:50, 04 май 16 / Любопитно 25 346 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Costa neoRomantica“ е първият круизен кораб, който ще акостира на Морска гара Бургас тази година, съобщиха от пресцентъра на пристанището. Това ще се случи на Гергьовден в 08:00 часа.

„Costa neoRomantica“, резултат на иновативен реновиращ проект, е изящен, пристижен и елегантен кораб. Той е за 1350 пасажери и 610 души екипаж. Има 10 палуби. Построен е през 1993 година и реставриран – 2001 г. Каютите в него са общо 789, от които 86 с балкон. Има и 28 апартамента.

Корабът разполага с 4 ресторанта - Club neoRomantica. Samsara restaurant (само с предварителни резервации) и др., винен бар Enoteca Verona, Coffee & Chocolate bar Caffetteria, шоу бар Cabaret Vienna и дискотека.

Елегантният кораб има и два басейна - единият е за деца, а  другият с подвижен стъклен покрив, също и две джакузита, интернет зала, библиотека, казино, фитнес център, търговски център и алея за джогинг.

Във връзка с мерките за сигурност, които ще бъдат предприети при пристигането на кораба, достъпът до Морска гара ще е само пешеходен и автомобили няма да се допускат.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама