Жители на „Победа“ замеряха патрулка с тухли, полицаите им съставили акт за висока музика

11:16, 02 май 16 25 369 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Жители на бургаския квартал „Победа“ са замеряли полицейски автомобил с тухли и други предмети, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Служителите били на място, за да прекратят шумен купон. Случката се е разиграла в събота около 20:00 часа. Тогава в Първо районно управление – Бургас е било получено съобщение за висока музика на ул. „Тамара”.

Отишлите на място полицаи прекратили шумния купон, като съставили акт на живеещите в квартала, извадили на пътното платно озвучителни уредби, възпроизвеждащи високата музика.

Полицейската им кола е била замеряна при излизането от квартала в посока участък „Победа”. Нанесени са щети по купето на автомобила. По случая е образувано досъдебно производство.

На следващия ден, около 09.40 ч., във връзка със задържането на лица по образувано досъдебно производство, са посетени адреси в кв. „Победа“, като при изтеглянето на служебните полицейски автомобили по ул. „Тамара“ е забелязан младеж, държащ в ръка парче от тухла, който се опитал да я хвърли. Същият  отправял закани и заплахи към полицаите, поради което е задържан и отведен в Първо районно управление – Бургас. Установено е, че това е 21-годишният Р. М. Срещу него е образувано бързо полицейско производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама