Уникална празнична програма за Великден организираха в Китен (снимки)

17:36, 28 апр 16 25 897 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Празнична програма по случай Великден организира кметството в Китен. Малки и големи бяха зарадвани с различни атракции. Едночасово детско шоу превърна навечерието на празника в незабравим ден. Местните малчугани пък боядисаха гигантски великденски яйца.

Самодейците от курортния град също се включиха в празничната програма и представиха своето творчество пред сградата на кметството. Участниците в демонстрацията на зумба флашмоб бяха възнаградени с бурни аплодисменти от многобройната публика.

„Благодарим на всички жители на гр. Китен и всички гости, които уважиха празничната програма по случай Великден! Нека Великденските празници бъдат изпълнени с радост и много щастливи изненади! Желаем Ви много мир и надежда, сбъднати пролетни обещания и щастливи нови спомени“. Това пожелание отправиха към всички жители на Китен от местното кметство.

Ден преди това малчуганите от училищата в Китен, Ново Паничарево и Приморско, както и членовете на кръжоците по изобразително изкуство и ателието по приложно изкуство подредиха експозиция "Великденски етюди" в Историческия музей в Приморско. Изложените творби още от първия ден предизвикаха голям интерес. Тематична музика огласяше залите на културния дом и допълваше празничното настроение.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама