Мъж, правил секс с малолетната си дъщеря, получи присъда за неплатена издръжка на децата си

11:53, 28 апр 16 25 310 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Бургаският районен съд е постановил осъдителна присъда, с която 39-годишен мъж получава общо ефективно наказание от 8 месеца „лишаване от свобода“ при първоначален „строг“ режим, съобщиха от Прокуратурата. Той е осъден за неплащане на издръжка на двете си непълнолетни деца.

Петко Полименов от град Черноморец е признат за виновен за това, че в периода от януари 2013 г. до август 2015 г., след влязло в сила съдебно решение, по което е бил осъден да заплаща месечна издръжка от по 120 лв. на своите дъщеря и син, съзнателно не изпълнил задължението си и в продължение на 32 месеца не заплащал дължимите месечни издръжки, възлизащи в размер общо на 7680 лв.

Полименов в момента изтърпява присъда от 16 години „лишаване от свобода“, влязла в сила през  2012 г., за тежки умишлени престъпления – многократни съвкупления със своята дъщеря, която е била малолетна.

При разследването е установено, че по време на изпълнение на наказанието „лишаване от свобода“ притежаващият имоти на значителна стойност Петко Полименов се е опитал да продаде жилището, в което живеят бившата му съпруга с двете им деца.

Присъдата подлежи на обжалване пред Окръжния съд в Бургас.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама