Дават близо половин млн. лв. за охраната на общинските обекти и мероприятия в Бургас

14:12, 13 фев 16 25 255 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Сумата от 458 333.33 лв. без ДДС е предвидила да даде Община Бургас за физическа охрана на общинските обекти и мероприятия през следващите 2 години. Това става ясно от обявлението за поръчка, с който тръгва конкурсът за избор на изпълнител на охранителните дейности, показа проверка на Topnovini.bg.

Обекти на охраната ще са изложението „Флора Бургас“, фестивалът „Джаз в Бургас“, „Джулай морнинг“, Националният конкурс „Бургас и морето“, „Метъл фестът“, Международният фолклорен фестивал, бившата Немска болница, Автогара „Юг“, културно-масовите мероприятия в Морското казино и на Открита сцена "Охлюва", Туристическият комплекс „Акве Калиде“ и др.

Избраният за изпълнител следва да осигури услуга, която е насочена към ефективно и своевременно установяване, предотвратяване и/или прекратяване на неправомерни въздействия и посегателства върху охраняваните обекти, а също така и осигуряване на сигурност и спокойствие по време на събития от културната програма на Община Бургас. Изпълнителят следва да съблюдава коректното спазване на Закона за частната охранителна дейност, както и да предприема съответните мерки за указване на съдействие на органите на МВР за предотвратяване и противодействие при противоправни посегателства и поведение на територията на охраняваните обекти и събития.

Кандидатите за участие в поръчката могат да подават своите оферти до 28 март тази година в Община Бургас. Предложенията ще бъдат отворени на следващия ден.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама