Богата програма за Свети Валентин ще има в Mall Rousse

11:44, 07 фев 16 25 402 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Любимият на русенци търговски център подарява екскурзия до града на вълшебствата и романтиката, Барселона.

Февруари, месецът на любовта и страстите, тази година преминава под мотото „Влюбени в модата“ за всички посетители на Mall Rousse. По случай Свети Валентин, търговският център подготвя специална томбола за всички посетители, пазарували на минимална стойност 50 лева на един касов бон в периода 05 – 14 февруари 2016 г. Двойка щастливци ще получат самолетни билети и романтичен уикенд в една от световните модни столици, Барселона, където ще имат възможността да се потопят в атмосферата на горещи танци, пикантни храни и ароматни вина, на фона на спиращи дъха гледки и уникална архитектура.

Навръх 14-ти февруари всички посетители на Mall Roussе ще могат да „облекат“ чувствата си в ретро-романтика. На ниво партер в търговския център специално Ретро Фото студио ще очаква между 10:00 и 20:00 часа романтично настроени посетители, които ще могат да се преобразят в разнообразни винтидж костюми и да запечатат емоциите си в безплатна ретро снимка за спомен.

В продължение на ретро вълната, посетителите на Mall Rousse ще могат да се насладят и на фото изложбата „Любовта през годините“, представяща за пръв път пред публика архивни кадри и романтични лични послания, предоставени от Държавен Архив – Русе със съдействието на ОМД – Русе.

В самия Ден на влюбените са подготвени и други изненади и подаръци за празнуващите любовта. Сладки изкушения ще очакват подвластните на Купидон русенци в часовете между 11:00 и 13:00, както и между 16:00 и 18:00 часа, когато в знак на обич към клиентите си търговският център ще подарява символични за празника лакомства.

През целия ден доброволци от Младежки парламент към ОМД – Русе пък ще съдействат с вдъхновение в специален празничен кът, подканвайки посетителите да опишат любовта в думи и да обкичат с пожелания за Свети Валентин „Дървото на любовта“.

Благотворителност и добрина за празника ще разпръскват и доброволци от местната структура на Българския Младежки Червен Кръст, Фондация „Център Динамика“ и РЗИ – Русе. Във времето между 12:00 и 14:00 часа, в рамките на традиционната Антиспин кампания, ще бъдат проведени редица информативни инициативи и творчески ателиета за деца и възрастни, съчетани с възможността за безплатно и анонимно изследване за вируса на ХИВ/СПИН в мобилния кабинет на КАБКИС – Русе на ниво партер в търговския център.

Отпразнувайте Деня на влюбените в ретро стил – в Mall Rousse, къде другаде! 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама