Вандалите, демонтиращи оградата на „Стефан Стамболов”, се оказаха невинни работници

15:57, 13 яну 16 25 442 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Вандалите, демонтиращи оградата на „Стефан Стамболов”, чиято снимка бе пусната на официалния сайт на Община Бургас по-рано днес, се оказаха невинни работници. Затова алармиха от пресцентъра на местната администрация, откъдето поднасят своите най-искрени извинения относно гафа.

„В качеството ми на директор на Дирекция „Връзки с обществеността“ в Община Бургас поднасям своите извинения от името на пресцентъра на двамата млади мъже, чиито снимки публикувахме днес с твърдението, че е възможно да са вандали, демонтиращи предпазна ограда на бул. "Стефан Стамболов". Фотографиите, които разпространихме, бяха изпратени от възмутен гражданин, който алармира за случая”, пише в писмо до бургаските медии Весела Йорданова.

Оказало се, че двамата мъже са работници с временни договори към фирмата, наета от Община Бургас да монтира въпросната ограда и всъщност са възстановявали нейната цялост. Нямали са специфично работно облекло или баджове, удостоверяващи, че са наети за такава дейност. По всяка вероятност точно това е причината някой да е сметнал мъжете за обикновени вандали, рушащи общинска собственост.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама