Морското и Автото мерят сили в спортен сблъсък

18:07, 29 ное 15 / Спорт 25 721 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Професионална гимназия по морско корабоплаване и риболов „Св. Никола” ще отбележи своя патронен празник с никулденски спортни състезания. Бъдещите капитани ще споделят празненството си с учениците от Професионална гимназия по автотранспорт, които ще гостуват в морското училище на 4 декември, за да премерят сили в различни спортни състезания - волейбол, тенис на маса, дърпане на въже.

Два дни преди Никулден възпитаниците от двете училища ще се срещнат в приятелски многобой, за да се преборят за купите, медалите и наградите, осигурени от „БМФ Порт Бургас“, а грациозни мажоретки от морския техникум ще внесат допълнително настроение и изящество.

Спортният празник ще започне в 9:00 ч. на 4 декември във физкултурния салон на ПГМКР „Св. Никола”. Поканени да присъстват на събитието са кметът на Бургас Димитър Николов и неговите заместници Йорданка Ананиева и Лорис Мануелян, представители на Регионалния инспекторат по образование и старши треньорът на школата за подрастващи във волейболния клуб „Нефтохимик 2010” Стойчо Томов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама