Издирват бургазлия, участвал в опит за кражба на строителни материали в Созопол

08:46, 26 ное 15 25 304 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Полицията издирва 31-годишен бургазлия, който е участвал в опит за кражба на строителни материали в Созопол, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Сигналът за опита за кражба е бил подаден във вторник около 04:03 часа в Районното управление в Созопол от частна охранителна фирма. От там са съобщили, че има нарушение в помещение към строителен обект, който е разположен на ул. „Виа Понтика“ в местността „Буджака“.

Полицаите са установили, че е направен опит за проникване в помещението, в което се съхранявали различни строителни материали (гранитогрес, строително лепило, ВИК части, гипскартон и др.). Задържани са извършители на опита за кражба -  33-годишният И. Г. и 29-годишният А. П., и двамата от Поморие. Те са се предвижвали с товарен автомобил „Фолксваген LT 28 O”, с бургаска регистрация.

Мъжете са задържани за срок от 24 часа. Техният съучастник – 31-годишният С. М.  е успял да избяга от полицейските служители при задействието на СОТ-а и в момента се издирва. Работата по случая продължава.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама