ЦСМП-Бургас пусна поръчка за доставка на медицински продукти за близо 129 000 лв

11:56, 25 ное 15 25 337 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Центърът за спешна медицинска помощ (ЦСМП) в Бургас е пуснал обществена поръчка за доставката на лекарствени продукти и медицински консумативи, показва справка на Topnovini.bg. Прогнозната стойност на поръчката е 128 500 лева без ДДС.

От описанието става ясно, че доставките трябва да се извършват периодично. Те могат да бъдат планови (ежемесечни) и спешни (при необходимост), като зависят от конкретните актуални нужди на ЦСМП – Бургас.

Важно условие е участникът да е изпълнявал през последните три години минимум един договор с предмет, който е еднакъв или сходен на този на обществената поръчка. В тази връзка той трябва да представи списък на изпълнените доставки, който да съдържа информация относно вида доставка, дата на сключване и предмет на договора, страни по договора и срок на изпълнението.

Участникът трябва да има право да извършва търговия на едро с лекарствени продукти и медицински изделия. За случая той трябва да притежава валидно разрешително, съгласно Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина (ЗЛПХМ).

Срокът за получаване на офертите или заявленията за участие е 28 декември. Те ще бъдат отворени на следващия ден в ЦСМП – Бургас, ул. „Успенска” 1.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама