Продават на търг кафене „Мастро Лоренцо” в Бургас за 252 500 лева (снимки)

07:26, 13 окт 15 25 574 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Едно от най-известните бургаски кафенета в центъра - „Мастро Лоренцо”, е обявено за публична продажба от бургаския частен съдебен изпълнител Станимира Николова, показа проверка на Topnovini.bg. Причината са дългове към „Райфайзен банк” на ЕТ „Родекс – Ирена Василева”.

Търгът за обекта тръгва с начална цена 252 500 лева. Оферти могат да се подават до 9 ноември тази година в Районния съд в Бургас.

Кафене „Мастро Лоренцо” се намира на ул. „Св. св. Кирил и Методий” 55 и е с площ от 107,10 кв. м. Върху имота има вписана ипотека и възбрана в полза на взискател.

Справка в търговския регистър показва, че ЕТ „Родекс – Ирена Василева” има изключително широк спектър на дейност. Фирмата се занимава с покупка на стоки, с цел препродажба, строеж или обзавеждане на недвижими имоти, комисионни, спедиционни и превозни сделки, стоков контрол, рекламни, информационни и други услуги.

Всички желаещи да разгледат заведението могат да сторят това всеки ден от 10.00 до 17.00 часа през времетраенето на публичната продан. Частният съдебен изпълнител Станимира Николова е посочила, че желаещите купувачи могат да прегледат книжата в канцеларията й, която се намира на улица „Трайко Китанчев” № 47. Наддавателните предложения се депозират в канцеларията на Районния съд в Бургас в запечатан плик, в който всеки участник посочва предложената от него цена.

Наддавателните предложения ще бъдат обявени от 9.30 часа на 10 ноември в сградата на Районния съд.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама