Живко Табаков: Водя преференциална кампания, за да съм близо до хората и да чуя техните проблеми

17:43, 08 окт 15 / Политика 25 328 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Желанието да водя преференциална кампания се дължи само и единствено на факта, че искам да бъда близо до хората. Така мога да чуя проблемите на бургаските гласоподаватели и да им изложа своята програма, и виждане за развитието на Бургас”. Това заяви по време на откриването на предизборната си шатра на ул. „Александровска” /пред ПИБ/ третият кандидат в листата на Реформаторския блок за общински съветници Живко Табаков.

По време на неформалното откриване той подчерта категоричното желание на реформаторите да бъдат определящ фактор в бъдещия Общински съвет. Табаков припомни, че в никакъв случай представителите на Блока не отричат това, което е направено от ГЕРБ през последните два мандата. Смятат обаче, че освен градска среда и инфраструктура, през следващия мандат Бургас трябва да мине в ново развитие. Това означава да бъдат създадени нови работни места и привлечени нови инвеститори, за да се съживи икономиката.

За да подкрепи Живко Табаков, пред предизборната шатра на кандидата за общински съветник дойде народният представител Димитър Делчев. Той е председател на предизборния щаб на „Движение България на гражданите” и парламентарен секретар на Реформаторския блок.

„Целта на Реформаторския блок в община Бургас, както и в цяла България, е мощно навлизане в Общинския съвет, за да може по места да играем ролята, която имаме и в парламента. Това означава да бъдем мотор на реформите и прогрес в община Бургас. Освен това се надяваме, че нашите общински съветници ще бъдат този важен коректив и критерий, който имаме за властта на национално ниво", каза Делчев.

По негови думи Реформаторският блок бил силен, защото е разнообразен. "Нашето разнообразие в единството се забелязва от гражданите. Мисля, че хора с кауза, какъвто е Живко Табаков, имат много добро място в Общинския съвет. Затова ние призоваваме хората да гласуват преференциално и да изберат човек от листата, който смятат за подходящ. Г-н Табаков, който е трети в листата, има за кауза създаването на нови работни места, подобряване на туризма. Със своите знания и умения той може да бъде един много добър общински съветник и истински реформатор в община Бургас”, подчерта депутатът.

От своя страна Табаков допълни, че от срещите си с хората по време на кампанията е забелязал, че те са престанали да вярват наивно. Образование, здравеопазване и корупция били сред основните дискутирани теми, но мнозинството се притеснявали най-вече за работата си.

Откритата приемна на Живко Табаков ще работи всеки ден до 23 октомври, като ще се мести в различни комплекси на Бургас. Там той очаква въпроси, предложения, мнения и идеи за по-доброто управление на морския град.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама