Общинска охрана и нов водопровод поискаха жителите на Братово от реформаторите

10:27, 07 окт 15 25 282 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Жителите на Братово поискаха подкрепа от Реформаторския блок, за да може през следващия мандат в селото да заработи общинска охрана и да бъде изграден отводнителен канал, който да сложи край на постоянните наводнения. В пенсионерския клуб на населеното място десетки местни хора изложиха своите проблеми пред водача на листата за общински съветници от Реформаторски блок – Бургас д-р Георги Митев и втория в листата Тошко Иванов. Те бяха заедно с кандидат-кмета Паруш Парушев, който е издигнат от Реформаторския блок.

"С жителите на Братово, което досега се ръководеше от кметски наместник, обсъдихме редица проблеми, чието разрешаване не търпи отлагане. Сред тях е предотвратяването на редовните кражби в селото, чрез създаване на общинска полиция", каза д-р Митев.

По време на срещата стана ясно, че другата основна тема в Братово е качеството на водата.

"Местните хора споделиха, че заради влошеното състояние на водопровода течащата вода е мътна и негодна за пиене. Основна необходимост се оказва и изграждането на отводнителен канал в селото, което страда от редица наводнения дори и при не толкова силни дъждове. Обикновено тогава прииждащата вода залива улиците "Москва" и "Васил Левски", каза Тошко Иванов.

Кандидатите за общински съветници на реформаторите д-р Георги Митев и Тошко Иванов засвидетелстваха своята подкрепа и обещаха, че в бъдещия Общински съвет на Бургас ще работят за разрешаване на проблемите в Братово.

"Радваме се, че кандидат-кметът Паруш Парушев е приеман изключително добре от местните жители и има тяхната подкрепа. Мисля, че той е разумният избор за Братово”, допълни още Тошко Иванов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама