Прокуратурата повдигна обвинение срещу Димитър Радев, пребил до смърт рускинята Наталия

14:23, 06 окт 15 / Политика 25 282 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Окръжната прокуратура в Бургас привлече като обвиняем 53-годишният Димитър Радев за убийството на рускинята Наталия Стаматова. Жената почина вследствие на нанесен ѝ побой от страна на Радев, с когото имала интимни отношения от около година. Драмата се разигра около 03:35 часа вчера в бургаския комплекс „Лазур”.

Димитър Радев е задържан от прокурора за срок от 72 часа. Престъплението е по член 115 от Наказателния кодекс за умишлено убийство. Ако Радев бъде признат за виновен, го грози лишаване от свобода от десет до двайсет години. Предстои Oкръжен съд-Бургас да се произнесе по искането на прокуратурата за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Припомня ме, че 56-годишната рускиня Наталия Стаматова бе пребита до смърт в собственото си жилище в бл. 113 на бургаския комплекс „Лазур” след битов скандал. В нощта на трагедията тя и приятелят ѝ Димитър Радев изпили сериозно количество алкохол, след което се скарали. Не след дълго скандалът прераснал в побой. Радев нанесъл множество силни удари по цялото тяло на жената. Вследствие на тях Наталия е починала. След инцидента мъжът сам се е предал на полицията.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама