С чаша ароматно кафе Рефоматорите посрещат граждани всеки ден до Часовника

14:08, 04 окт 15 / Политика 25 248 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кандидатите за общински съветници от Реформаторския блок канят всички бургазлии на по чаша топло ароматно кафе в своята предизборна шатра, която откриха днес до Часовника в центъра на града. Тя ще бъде и открита приемна за всички желаещи да се запознаят с програмата на Блока, както и да изкажат всичко, което ги притеснява. Идеята е хората да се почувстват като у дома си и да могат спокойно да споделят това, което искат. За случая има поставени удобни столове, барбарони за сядане и безплатен Wi-Fi.

„Тази шатра сме я направили, за да сме близо до жителите на Бургас. Кампанията ни няма да се изчерпи само с тук, ще продължим да бъдем много активни. Ще гледаме в дните, които остават до края на кампанията, да стигнем до максимален брой хора, за да разберем от какво се нуждаят, с какво искат да им помогнем. Искаме да сме различни, както по време на кампанията, така и впоследствие.  Идеите, които искаме да внесем в бъдещия общински съвет, ще бъдат винаги нестандартни”. Това каза третият в листата на Реформаторите Живко Табаков.

Водачът на листата д-р Георги Митев и вторият в нея Тошко Иванов уточниха, че бургазлии целогодишно са добре дошли в офисите на партията, за да разкажат своите виждания.

„Искаме бургазлии да знаят, че приемната няма да е само по време на предизборната кампания, нашите офиси са приемна целогодишно за всички граждани. Добре са дошли винаги да поставят своите проблеми. Освен това поемаме ангажимента да се срещаме с хората на избрано от тях място, когато проблемът е групов. Ще направим всичко възможно, което е по силите ни, не само като ги изслушваме, а и като подпомагаме разрешаването на техните грижи”, сподели Тошко Иванов.

„В нашата приемна каним всички бургазлии на разговор с нас. Ние ще изслушаме с удоволствие всичко, което хората желаят да споделят и ще работим за тях”, добави д-р Георги Митев.

Тук на място всеки желаещ ще има възможността да си направи и снимка с кандидатите за общински съветници, която веднага може да бъде изкарана и закачена на поставеното за тази цел табло.

За да окаже своята лична подкрепа към кандидатурата на Живко Табаков за общински съветник пред реформаторската шатра дойде кандидат-кметът на Несебър Златко Димитров. Солидарност към всички в реформаторската листа показаха още народният представител от Блока Костадин Марков, както и членът на Комисията за защита на потребителите Константин Райков.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама