Кола се заби в стълб и избухна в пламъци в кв. „Победа“ (обновена)

18:40, 03 окт 15 25 385 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Тежка катастрофа е станала около 18,30 часа в бургаския квартал „Победа“, предаде репортер на Topnovini.bg от мястото на събитието. Лек автомобил "Рено Меган" със софийска регистрация се е блъснал в стълб и е избухнал в пламъци. Инцидентът е възникнал на булeвард „Чаталджа“, до спирка на автобус 211.

Очевидци от преминаващите в този момент автобуси на градския транспорт са видели как момиче от колата е съблякло блузата си и е побягнало навън. По информация от пристигналите на място полицаи девойката е била в автомобила заедно с възрастен мъж. На мястото са дошли двама пожарникари, които са изгасили пламъците, но колата е изпепелена напълно.

Инцидентът е станал вследствие на изтичане на газ от газовата уредба на колата, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас. По данни на водача, той е спрял, защото момичето му поискало огънче. Навеждайки се през дясното стъкло, щракайки със запалката, мъжът възпламенил изтеклия газ, като пламъците обхванали тялото на момичето и част от неговото тяло. 

17-годишната Ема Р. Б. и 57-годишният Асан Мехмедов са откарани в бургаската болница в тежко състояние. Момичето има 65 % изгаряния, основно в областта на главата, ръцете, врата и краката. Възрастният мъж е с 30 % изгаряния, предимно по ръцете, коленете и шията, но е контактен, съобщиха за Topnovini.bg от МБАЛ - Бургас. Раните им са обработени от спешния екип в здравното заведение. И двамата са подготвени за транспортиране към Клиниката по изгаряния във Варна.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама