Англичанка е двумилионният пътник на Летище Бургас, водят я с лимузина до Слънчев бряг

12:39, 03 сеп 15 25 337 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Карълайн Игън от английското графство Ланкашир е двумилионният пътник на Летище Бургас. Жителката на мъгливия Албион пристигна с полет от Манчестър около 10,30 часа днес в компанията на нейна приятелка и дъщеря си. Щастливката беше посрещната с букет цветя от Улрих Хеппе, новият главен изпълнителен директор на фирмата, концесионер на бургаското летище, шефа на аеропорта Георги Чипилски, кмета на Бургас Димитър Николов и областния управител Вълчо Чолаков. Хеппе й подари куфар, на който е изписано, че е за пътник 2 000 000 и днешната дата 3 септември.

Пред медиите щастливата Карълайн каза, че работи като служител в обществен център. Тя пристига за първи път в България, като е избрала двуседмична почивка в Слънчев бряг. Първото й впечатление е, че хората са много любезни и очаква да си изкара брилянтно у нас.

Двумилионната пътничка беше почерпена с хляб и сол по стара българска традиция, а после разряза голяма торта, на която беше изобразен новият терминал на бургаския аеропорт.

Но това не бяха всички изненади, приготвени за късметлийката. Отвън я очакваше голяма лимузина с цвят сив металик. С нея Карълайн, дъщеря й и приятелката й ще бъдат откарани до хотела, в който ще отседнат в Слънчев бряг.    

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама