Миро доведе „Месия“ в Бургас (снимки)

07:31, 31 авг 15 / Култура 25 528 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Българската поп звезда Мирослав Костадинов, познат на всички като Миро, направи изключително шоу снощи в Летния театър на Бургас. Певецът накара хиляди свои почитатели да танцуват под звуците на най-големите си хитове плюс песни от най-новия му албум „Месия“. Именно в морския град беше премиерата на живо на няколко парчета от диска. Името на албума сочи тематичната му насоченост – християнството и преклонението пред Господ Бог.

За да се получи истинският спектакъл, на Миро помогнаха един куп гост-музиканти, които го придружават в лятното му турне. На сцената заедно с него пяха Невена Цонева, Цветелина Янева и още половин дузина млади изпълнители, открити от Миро в музикалните телевизионни формати, в които той се изяви в ролята на жури. Музиката беше поверена на инструменталисти виртуози – Цветан Недялков на китарата, Веселин Венков на барабаните, Светлин Къслев на клавишните, Михаил Дичев на баса и др. Момичетата от група „Хипнотик“ поеха щрайх секцията. Танцовият състав се състоеше от няколко изключителни професионалисти, участвали в балет „Арабеск“ и при Слави Трифонов.

В репертоара на Миро присъстваха всички популярни негови самостоятелни хитове и песни на дует „Каризма“, които го направиха звезда – „Губя контрол, когато“, „Август е септември“, „Минаваш през мен“, „Рискувам да те имам“, „Ще избягам ли от теб“, „Колко ми липсваш“ и т.н. Публиката изпадна във възторг, а на няколко пъти на сцената се появиха деца, които поднесоха цветя на певеца.

Концертът продължи около два часа, като имаше и бисове. След края му всички присъстващи бяха поканени да се снимат и да вземат автографи от звездата на вечерта.

След Бургас лятното турне на Миро продължава днес, 31 август, във Варна, на 2 септември в Русе и на 13 септември в Пловдив. Припомняме, че 20 читатели на Topnovini.bg спечелиха билети за концертите – по пет за всеки от градовете.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама