Дискотека в блок тормози жителите му в Черноморец

11:35, 29 авг 15 25 397 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Дискотека се появи в жилищна кооперация в град Черноморец. Хората не спят по цели нощи, подават оплаквания, но шумът не спира, съобщава Нова телевизия. Диско клубът започва да работи в началото на летния сезон. Удостоверението, което притежава, е за заведение тип бистро. Тъй като не предлага кулинария, наемателите искат от Община Созопол то да работи като питейно заведение. Позволяват им и удължават работното време до 4.00 часа сутринта.

Жалбите обаче започват да валят. Живущите в района се оплакват от силна музика и хулигански прояви под прозорците им. Така на 28 юли общината отменя удълженото работно време и задължава заведението да работи до 23.00 часа. Контролът за спазването на заповедта остава в ръцете на полицията в Созопол.

Екип на телевизията е решил да провери със скрита камера дали барът наистина е отворен. Оказва се, че наистина е така. Потвърждава го и персоналът.

Живущите в кооперацията разказаха, че когато правят забележки за високи шум, дори срещат агресия. Полицията пишела актове само на диджея, а не на фирмата. От РПУ-Созопол казват, че нямат правомощия да затворят заведението.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама