Бургазлия падна и загина на място, докато санира апартамент (снимки)

15:14, 04 авг 15 25 336 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Бургазлия загина на място, след като полетя от 7-ия етаж. Инцидентът е станал днес около 10:00 часа сутринта в бл. 81 в к-с „Меден рудник”, предаде репортер на Topnovini.bg.

Мъжът паднал от последния етаж на блока, докато сам правил опити да санира апартамента на негова близка роднина. Обезопасителното му въже се скъсало и той се озовал на циментовия алфалт.

Очевидец на злополуката разказа пред Topnovini.bg, че първи се притекъл на помощ на младия мъж. Докато стоял в близкото кафене Павел чул силен шум. Секунди след това изтичал и видял как мъжът лежи в безпомощно състояние, а до него стояло плачещо момиче.

"Първите няколко минути дишаше и имаше пулс. Аз веднага се обадих на телефон за 112. Линейката пристигна много бързо, но докато лекарите слизаха човекът издъхна в ръцете ми", разказа с треперещ глас Павел. 

Павел Ангелов беше потресен от факта, че никой от съседите не е повикал за помощ след инцидента. Твърди, че много хора са видели, но не са реагирали адекватно.

По думите на Ангелов починалият мъж от няколко дни работел по санирането на жилището в бургаския комплекс. Затова и първата мисъл на мъжа, когато чул странния шум била, че именно той може да е паднал.

Тялото на загиналия е откарано с линейка в моргата на МБАЛ-Бургас.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама